BANEN EN CARRIÈRE BIJ VELCRO COMPANIES

Velcro Companies verwacht van werknemers dat zij veilig te werk gaan, mensen met respect behandelen, klantgericht zijn (intern en extern), volledige integriteit beogen en het maximale uit zichzelf willen halen. Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving die voortdurend uitdagingen biedt, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen op professioneel vlak, continu nieuwe dingen leert en wilt samenwerken met toegewijde collega’s? Solliciteer dan op een functie in ons gedreven team dat ernaar streeft met de beste mensen producten van de hoogste kwaliteit te produceren.

De productiemedewerkers spelen samen met onze overige medewerkers een integrale rol in alle onderdelen van ons productieproces. Je gaat aan de slag met getalenteerde, ambitieuze en gepassioneerde collega’s in een omgeving waarin volop ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of je nu betrokken wilt zijn bij het productieproces of op zoek bent naar een andere functie: bij Velcro Companies is werken veel meer dan alleen een baan!

Functies in het productieproces

Een van de functies in het productieproces is die van machinebediener. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van ingewikkelde apparatuur voor textiel en plastic. Bij het merendeel van de functies wordt vereist dat werknemers staand apparatuur bedienen, gedetailleerde instructies opvolgen, doelbewust beslissingen maken, constant hoogwaardige producten leveren, accuraat de vereiste documentatie invullen en ervaring hebben met computers. Het ontwikkelen van verschillende vaardigheden is een cruciaal onderdeel van onze business en wordt gestimuleerd en beloond.

Functies in het distributieproces

Werknemers in het distributieproces zijn verantwoordelijk voor het verzamelen van orders, het aanvullen van de voorraad, het verpakken van producten en het nauwkeurig bijhouden van administratie. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met computers. Indien nodig houd je je bezig met het zo efficiënt mogelijk afstellen van het productieproces op binnenkomende orders, inventarisatie, data-invoer en het doorgeven van de orderstatus aan de klantenservice.

Onderhoudsfuncties

In een onderhoudsfunctie werk je onder meer met blauwdrukken, schema’s, schetsen, handleidingen en algemene instructies van apparatuur en wordt er verwacht dat je ervaring hebt met computers. Functies binnen de kwaliteitscontrole vereisen dat je producten gereedmaakt en test aan de hand van een groot aantal complexe testmethodes. Dit type functie vereist, naast ervaring met statistische procesbeheersing. een hoge mate van wiskundige kennis en computervaardigheden.

Professionele, technische en administratieve functies

Bij professionele, toezichthoudende, leidinggevende, technische, ondersteunende en administratieve functies wordt van werknemers verwacht dat zij unieke vaardigheden hebben, trots zijn op hun werk, helpen ons op innovatieve wijze in de markt te zetten, toegewijd zijn aan de groei van ons bedrijf, succesvol eigen bijdragen leveren, passie hebben voor teamwork en met plezier gezamenlijk aan een doel kunnen werken.