We ®Still VELCRO® Brand.

Arrow
Not Velcro Not Velcro Also not Velcro

Geen Grippy Grass. Geen Rootubapow.
Altijd klittenband.

We hebben je gehoord. Onze eerste Don't say Velcro'-video heeft duizenden reacties gekregen uit meer dan 150 landen. Sommige mensen vonden het geweldig, sommige gaven ons nieuwe namen voor klittenbandsluitingen en sommige hadden ander, kleurrijk feedback. Maar onthoud dat wanneer je ons handelsmerk VELCRO® als zelfstandig naamwoord gebruikt, je de waarde ervan vermindert. We rekenen erop dat je het bij zijn naam noemt. #hookandloopforever

Omdat we dol zijn op de kleine lettertjes

 1. 1.

  Wacht, bestaan er richtlijnen voor het handelsmerk VELCRO® Brand?

  Zeker weten en ze zijn makkelijker te volgen dan de meeste soaps. Het merk VELCRO staat altijd in hoofdletters, gevolgd door "®", het woord "Brand" en vervolgens de functionele termen als "klittenband", "bevestigingen" en "sluitingen". Dat is alles.

  Laten we het eens in een zin gebruiken:
  Onze producten hebben VELCRO® Brand klittenbandsluitingen

 2. 2.

  Kan ik "velcroën", "velcro het" of "velcro-schoenen" zeggen?

  Nee. Nooit. Alsjeblieft niet. VELCRO® Brand is geen werkwoord, zelfstandig naamwoord of een woord op zichzelf. Het mag alleen worden gebruikt als "VELCRO® Brand producten" of refereren aan een specifiek product zoals VELCRO® Brand straps". We herhalen het nog een keer: zeg nooit "schoenen met velcro" (of " portemonnee met velcro" of "velcro-handschoenen"). Nooit.

 3. 3.

  Als ik geen "velcro-schoenen” of handschoenen met velcro" kan zeggen, hoe noem ik ze dan?

  Je kunt alle niet-VELCRO® Brand producten bij hun gebruikelijke aanduidingen noemen, zoals "zelfklevende bevestigingen", "klittenband", "sluitingen", enz. We snappen dat niet iedereen het altijd over klittenband heeft, maar het is fout om het velcro te noemen.

  Om het wat makkelijker te maken:
  Incorrect: Hij hielp zijn zoon met het sluiten van zijn velcro-schoenen.
  Correct: Hij hielp zijn zoon met het dichtmaken van zijn schoenen met klittenband.

  Incorrect: Ik heb net velcro-schoenen gekocht!
  Correct: Ik heb net klittenbandschoenen gekocht!

 1. 4.

  Waarom doen jullie dit? Wat maakt het uit?

  Wij, advocaten, moeten onze mensen beschermen. Door het juiste gebruik van het handelsmerk VELCRO® kunnen wij de integriteit van VELCRO® Brand en onze handelsmerkrechten beschermen. Ook kunnen wij klanten beschermen tegen het kopen van producten die ten onrechte als VELCRO® Brand producten worden aangeduid. Het is gewoon het juiste om te doen.

 2. 5.

  Waar komt VELCRO® Brand eigenlijk vandaan?

  Wij, advocaten, moeten onze mensen beschermen. Door het juiste gebruik van het handelsmerk VELCRO® kunnen wij de integriteit van VELCRO® Brand en onze handelsmerkrechten beschermen. Ook kunnen wij klanten beschermen tegen het kopen van producten die ten onrechte als VELCRO® Brand producten worden aangeduid. Het is gewoon het juiste om te doen.

 3. 6.

  Ik geloof dat ik het begin te begrijpen, maar wat als ik meer vragen heb?

  Op onze website vind je alles wat je moet weten over onze VELCRO® Brand producten. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via dontsayvelcro@velcro.com We vertellen je graag meer over de wetgeving omtrent handelsmerken en patenten of andere wetgeving.

Neem een standpunt in en bescherm ons VELCRO® Brand

Je doet dit niet voor ons, maar om het juiste te doen. Succesvolle merken over de hele wereld hebben je hulp nodig handelsmerkrichtlijnen te helpen beschermen. Help mee om het tijdperk van inbreuk op handelsmerkrechten te beëindigen.

#DONTSAYVELCRO

Vertel het ons

Nog steeds twijfels?

We snappen het. Het is ook geen makkelijk onderwerp om uit te leggen. Beantwoord een paar korte vragen en kijk of je de juridische termen begrijpt die we hebben uitgelegd.