VELCRO COMPANIES WERELDWIJDE ONDERSTEUNING

 

Met een netwerk van kantoren, R&D-centra en fabrieken biedt Velcro Companies in 11 landen dienstverlening op bedrijfsniveau. Onze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat om onafgebroken ondersteuning te bieden op logistiek niveau en bij alle stappen in de productieketen. Zo bereiken uw producten de juiste markt op het juiste moment.

Een wereld aan ervaring

Met decennialange ervaring op het gebied van klittenband technologieën, kleefstoffen en productieprocessen kan Velcro Companies u helpen de juiste producten en bevestigingsmethoden te vinden voor uw toepassing.
Ons team biedt ondersteuning op elk moment in het productieproces, van ontwerp tot productie; of u nu op zoek bent naar aangepaste onderdelen, subassemblage of eindproducten. Velcro Companies komt tegemoet aan uw productie-eisen en brengt kosten omlaag met de hoogwaardige kwaliteit waar VELCRO® Brand bekend om staat. Onze 12,000 m² grote fabriek in Agua Prieta, Mexico, is TS13485:2003-gecertificeerd en in staat om losse componenten of complete assemblages te produceren, volledig verpakte om aan uw behoeften te voldoen.

Contact

Om meer te weten te komen over technische toepassingen en ondersteuning van Velcro Companies bij het productieproces, of om de specificaties van uw productontwerp te bespreken, kunt u ons bellen op +32 9 386 12 18 of een mail sturen naar infoBE@velcro.com.