OP MAAT GEMAAKTE VELCRO® BRAND PRODUCTEN EN MATERIALEN

Velcro Companies is gespecialiseerd in op maat gemaakte toepassingen voor design-, bouw- en productieprocessen. Wij bieden ondersteuning bij uw specifieke eisen tijdens het productieproces, van de designfase tot de levering. We staan klaar voor uw ontwerp- en productieteams bij de levering van op maat gemaakte materialen, onderdelen en eindproducten.

Materialen op maat

Velcro Companies beschikt over een ongeëvenaard aanbod aan klittenband opties. Bent u echter op zoek naar nieuwe haakvorm, een unieke kleur, een speciale kleefstof of een hybride technologie, dan staat ons design- en engineeringteam voor u klaar om te helpen bij het ontwerpen, testen en produceren van de materialen die u nodig heeft.

Productie en verwerking op maat

Onze verwerkingstoepassingen helpen u niet alleen om de productietijd- en kosten omlaag te brengen, maar ook om de productkwaliteit en uw nettowinst te verhogen. Met productielocaties in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië is Velcro Companies een betrouwbare en ervaren leverancier van hoogwaardige losse onderdelen en montageonderdelen die direct geïntegreerd kunnen worden in uw eindproduct. Capaciteiten:

Fabricage

Bevestiging

Afdrukken

Verpakkingen

Productie op maat

Productie op maat Velcro Companies kan ondersteuning bieden bij de fabricage van producten die buiten uw bestaande productiecapaciteit vallen of waarin meerdere VELCRO® Brand componenten worden verwerkt. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van producten in de medische en verpakkings-sector, onder meer van orthopedische braces, beschermende hoofddeksels en robuuste herbruikbare straps.

Contact

De samenwerking met klanten is de drijvende kracht achter onze inspiratie en innovatie. Onze design- en engineeringteams bieden ondersteuning tijdens uw productieproces, van prototype tot lancering. Wereldwijd staan we bij elke stap in de productieketen klaar met optimale logistieke ondersteuning voor klanten en leveranciers van VELCRO® Brand producten.
Om meer te weten te komen over op maat gemaakte materialen en producten en ondersteuning van Velcro Companies bij het productieproces, of om de specificaties van uw productontwerp te bespreken, kunt u ons een mail sturen op infoBE@velcro.com.