Industrial Solutions

Oplossingen voor schoenen en kleding

Originele VELCRO® Brand-sluitingen zijn flexibel, zacht voor de huid en tegelijk duurzaam en betrouwbaar in barre omstandigheden. Wat uw klanten ook wensen, onze technici werken nauw met u samen om een unieke, optimale oplossing te ontwikkelen.

Wanneer schoen- en kledingmerken vorm en functie willen optimaliseren, kiezen ze voor innovatieve sluitingen van Velcro Companies die geavanceerd design en betere productresultaten opleveren. Zo houdt u klanten tevreden en troeft u de concurrentie af. Of u nu op zoek bent naar een unieke kleur of het beste klittenbandsysteem zoekt voor extreme weersomstandigheden: de originele VELCRO® Brand-technologie staat garant voor ongeëvenaarde prestaties, wereldwijde productie en een globale logistieke organisatie.

  • Globaal herkenbaar merk – We zijn over de hele wereld bekend om onze hoogtechnologische sluitingen en ons gevarieerde productaanbod. Met onze hulp kunt u voldoen aan specifieke eisen, zoals brandveiligheid en water- en weerbestendigheid.
  • Duurzaamheid - Bij de fabricage van onze producten gebruiken we materialen die veilig zijn voor klanten en het milieu beschermen.
  • Capaciteiten en aanpassingen over de hele wereld - Wij beschikken over ISO- en ÖKO-TEX-certificatie en bieden end-to-end productie en transformatie in onze fabrieken in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

. Industriële toepassingen
Outdoor kleding

Outdoorkleding

Producenten van functionele outdoorkleding vertrouwen op originele VELCRO® Brand-sluitingen voor optimale zekerheid op de momenten dat het ertoe doet. Dankzij ons breed assortiment van VELCRO® Brand-klittenbandsystemen kunnen prestaties precies afgestemd worden op de vereisten van het product, of het nu gaat om lichte windjacks of robuuste jassen voor wandelaars, jagers en skiërs.

Werkkleding

Werkkleding

Ongeacht of u werkt op het platteland, de bouwwerf, in magazijnen of fabrieken, u verwacht dat uw kleding net zo hard werkt als uzelf. U kunt erop vertrouwen dat VELCRO® Brand-sluitingen stevig genoeg op elkaar aansluiten in barre omstandigheden en eenvoudig te openen en sluiten zijn, zonder mechanische onderdelen die kunnen afbreken. Wij zijn ÖKO-TEX gecertificeerd en kunnen waar nodig een brandvertragende nabehandeling toepassen. Wat het werk ook is, uw klanten kunnen vertrouwen op VELCRO® Brand-sluitingen voor een hoogwaardige, duurzame oplossing.

Fashion

De mode-industrie is altijd op zoek naar frisse, innovatieve ontwerpen en functionaliteit. Velcro Companies staat bekend om zijn unieke en gevarieerde aanbod van sluitingen die inspelen op de veranderende behoeften van de modewereld. Ontwerpers kunnen samen met onze technici klantspecifieke oplossingen uitwerken die esthetisch aantrekkelijk zijn en voldoen aan alle vereiste prestatienormen.

Schoenen

Atleten, dakwerkers en bouwvakkers zijn afhankelijk van hun schoenen. En schoenfabrikanten vertrouwen op de betrouwbaarheid van de VELCRO® Brand-sluitingen. Wat de wensen van de klant ook zijn, ons VELCRO® Brand-klittenbandsysteem kan gecombineerd worden met elk ontwerp en fabricageproces.

Baby's en kinderen

Als fabrikant van luiersluitingen voor vroeggeboren baby's, zuigelingen en peuters beseffen we hoe belangrijk huidvriendelijke materialen zijn voor de allerkleinsten. De VELCRO® Brand-sluitingen voelen zacht en flexibel aan op de huid, geven kinderen de nodige bewegingsvrijheid en blijven tegelijkertijd stevig op hun plaats zitten.

Tassen en andere accessoires

Rugzakken, handtassen en wearables hebben sluitingen nodig die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, maar tegelijk goed kunnen omgaan met herhaald gebruik binnen- en buitenshuis. Velcro Companies biedt een waaier aan discrete, soepele sluitingen die zacht aanvoelen en duizenden keren bevestigd kunnen worden zonder te breken. Waar u ze ook naartoe brengt, vertrouw op de VELCRO® Brand-sluitingen.

Defensie en overheid

Velcro Companies geldt al meer dan 50 jaar als een bewezen en betrouwbare partner voor het leger. Onze producten zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan specifieke eisen, zoals A-A-55126C en de Berry Amendment, terwijl we onze systemen blijven innoveren om aan de steeds veranderende eisen van deze industrie te kunnen voldoen.

Meer informatie over onze systemen voor defensie en overheid

LEARN MORE ABOUT OUR PRODUCTS AND TECHNOLOGIES

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

Klittenband uit één stuk

Bewerkte en gefabriceerde producten