Toepassingen voor de bouw

VELCRO® Brand-bevestigingssystemen voor de bouw helpen de productiviteit en veiligheid te verbeteren, produceren minder restmateriaal en verminderen het gebruik van chemicaliën

VELCRO® Brand heeft bevestigingssystemen voor de bouw die makkelijk toepasbaar zijn, veilig in het gebruik en een milieuvriendelijker alternatief bieden voor fabrikanten, architecten en aannemers, die daarmee gebouwen extra groen kunnen maken. Deze bevestigingstoepassingen helpen het gebruik van vluchtige organische stoffen (VOS) terug te brengen, gaan verspilling tegen en zorgen ervoor dat er geen gassen vrijkomen uit kleefmiddelen. Bovendien verminderen ze de installatietijd en de noodzaak voor gereedschappen, wat de bouw sneller en goedkoper maakt. Onze systemen zijn milieuvriendelijk, efficiënt en stellen de gezondheid en veiligheid van het personeel voorop.

  • Besparingen en veiligheid in de arbeid - Voor onze toepassingen zijn geen gereedschappen nodig en ze zijn makkelijk te vervangen en te verplaatsen. Dit helpt de arbeidskosten te verlagen, voorkomt fouten en verbetert de precisie.
  • Efficiëntie - Met VELCRO® Brand-sluitingen is minder tijd nodig voor installatie en onderhoud. Daarnaast wordt het montageproces makkelijker en kan alles volledig worden verwijderd.
  • Milieuvriendelijk - Onze sluitingen dragen bij aan de duurzaamheidsscore van bouwprojecten door minder chemische componenten en oplosmiddelen te gebruiken en minder restmateriaal en afval te produceren.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

Vloeren

Maak installatie van harde en zachte vloeren makkelijker. Onze sluitingen zijn eenvoudig aan te brengen, te verwijderen en te verplaatsen. Zo kunnen menselijke fouten makkelijk worden hersteld. Gebruik ze op rollen, planken of tegels en op een verscheidenheid aan materialen waaronder PVT, LVT, hout, tapijt en keramiek. Ideaal voor permanente en tijdelijke installaties.

Gebouwschil

Installeer onderdelen van de gebouwschil, zoals waterdichte membranen, decoratieve panelen, isolatie, plafonds en gevelbekleding. Onze toepassingen zijn snel en eenvoudig te monteren en weer te verwijderen, wat bijzonder handig is voor onderhoudstaken. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor maximale prestaties of minimale dikte. De prestaties zijn nog beter bij gebruik in combinatie met mechanische systemen (zoals spijkers, schroeven en nieten).

Afwerking

De VELCRO® Brand-bevestigingstoepassingen vormen een eenvoudige en stevige manier om het interieur van gebouwen af te werken. Ze zijn geschikt voor gebruik met een breed scala aan materialen zoals hout, PVC en vinyl. Onze bevestigingen zijn volledig aanpasbaar, makkelijk te verplaatsen en ideaal voor het installeren van panelen, afscheidingen, verlichting en andere interieurdecoratie.

Hernieuwbare energie

Bevestig zonnepanelen stevig en nauwkeurig. Onze bevestigingen zijn geschikt voor zowel stijve als flexibele panelen en zijn UV-bestendig, waterbestendig en lichtgewicht, zodat het totale gewicht van de installatie minder wordt. Het risico op lekker wordt vermeden omdat de membraan niet geperforeerd hoeft te worden.

Kabelbeheer

Bundel draden en kabels met onze herbruikbare en aanpasbare kabelbeheerproducten. Onze producten zijn gemaakt van zachte en flexibele materialen om de kabels te beschermen. Ze zijn daarom ideaal voor elektra en voldoen aan de EU-richtlijn 2002/95 EC RoHS en de FR-versie met UL94-V1, FMVSS 302 en FAR 25853.

Gereedschappen en accessoires

Met onze sluitingen kunnen OEM’s van gereedschappen snel en eenvoudig onderdelen vervangen en ze maken het makkelijk om gereedschappen en accessoires te repareren en organiseren. We bieden een breed assortiment aan hoogwaardige opties voor alle behoeften en een groot aanbod aan opties die aangepast kunnen worden, waaronder kleefmiddelen, bewerking, bedrukking en verpakking.

Infrastructuur en andere toepassingen

We bieden sterke en betrouwbare toepassingen voor buitenomgevingen zoals infrastructuur en stadsmeubilair. Onze bevestigingen zijn UV-bestendig, lichtgewicht en makkelijk in het gebruik. Ze besparen tijd en arbeid, en zijn gemaakt van recyclebare en biologisch afbreekbare materialen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN

Professional Series

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

Klittenband uit één stuk