Medical Solutions

Medische toepassingen

Al meer dan 40 jaar transformeren de toepassingen van VELCRO® Brand de wereld van de medische zorg. Het is onze missie om producten te creëren waarmee professionals in de gezondheidszorg patiënten van de best mogelijke zorg kunnen voorzien. Onze betrouwbare oplossingen helpen medische professionals en hun patiënten elke dag opnieuw. Van de hardloper die een met VELCRO® Brand-sluitingen vastgezette kniebrace gebruikt tot de IC-patiënt wiens beademingsapparaat stevig op zijn plek wordt gehouden met een VELCRO® Brand-band, onze producten vereenvoudigen en verbeteren de patiëntenzorg over de hele wereld.

 

Bij Velcro Companies bieden we een jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise. Ons team werkt al meer dan veertig jaar samen met de medische sector en heeft de integratie van onze technologie met de behoeften van de fabrikanten van medische hulpmiddelen geperfectioneerd. Onze innovatieve en dynamische oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan de vereisten van uw toepassing te voldoen. We kunnen u helpen met:

  • Contractproductie: Velcro Companies heeft een breed scala aan productiecapaciteit in de aanbieding, waarmee we de behoeften van klanten over de hele wereld kunnen ondersteunen. We leveren end-to-end strategisch supply chain-beheer, van intern of extern verkregen onderdelen tot de uitgaande logistiek en sterilisatiediensten. We bieden een volledige dienstverlening, van designinput tot een afgewerkt en gebruiksklaar product. Als ervaren medische contractfabrikant staan we klaar om onze klanten van oplossingen te voorzien.
  • Hulp van onze deskundige technici: ons R&D-team met experts uit verschillende sectoren kunnen helpen bij het creëren van marktonderscheidende innovatieve oplossingen. Ons team staat garant dat de producten voldoen aan strikte normen, maar altijd met oog voor de zorg en het comfort van patiënten. Of u nu de juiste klittenband als grondstof nodig hebt of op zoek bent naar een contractfabrikant om de hele productie van uw volledig verpakte product te verzorgen, wij kunnen u helpen op efficiënte wijze uw winst te verhogen.
  • Wettelijke vereisten: onze faciliteiten in Mexico en Spanje zijn ISO 13485-gecertificeerd en we zijn ervaren in het werken in navolging van medische regelgeving over de hele wereld.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

 

Medische Toepassingen
Diagnostiek

Diagnostiek

VELCRO® Brand-toepassingen helpen onze klanten bij het ontwikkelen dan diagnostische instrumenten die een optimale plaatsing, nauwkeurigheid en comfort voor de patiënt bieden. Van bloeddrukmanchetten tot pulsoximetriebanden, we hebben een lange geschiedenis in de medische industrie en werken samen met de ontwerpers en fabrikanten van medische instrumenten om nieuwe en spannende technologie te ontwikkelen.

Orthopedie

Orthopedie

Fabrikanten van orthopedische braces, riemen en banden gebruiken VELCRO® Brand-sluitingen voor comfortabelere en veiligere ondersteunende hulpmiddelen. Van simpele riemen en schouderbanden tot de contractproductie van ondersteuningsmiddelen en braces, onze innovatieve bevestigingstechnologie is sterk, betrouwbaar en ideaal voor orthopedische hulpmiddelen.

Chirurgie

Chirurgisch

VELCRO® Brand-banden en wegwerpsluitingen bieden een veilige en betaalbare oplossing voor chirurgische omgevingen. Van gebruiksvriendelijke toepassingen voor het beheersen van slangen en kabels tot veilige en betrouwbare onderdelen van chirurgische schorten en helmen en riemen en hulpmiddelen voor het positioneren van patiënten, ziekenhuizen over de hele wereld vertrouwen op onze klittenbandproducten tijdens operaties.

Respiratoir

Respiratoir

VELCRO® Brand-banden zorgen voor elasticiteit, comfort en gebruiksgemak bij hulpmiddelen voor beademing. Dankzij de kracht en duurzaamheid van onze klittenbandtechnologie zijn producten als tracheotomiebanden, kinbanden en hoofdbanden voor CPAP-maskers beter bestand tegen herhaald gebruik en aanpassingen, zonder dat de prestaties erop achteruit gaan.

MEER INFORMATIE

Vasculair

Vasculair

VELCRO® Brand-sluitingen zijn een uitstekende keuze voor vasculaire hulpmiddelen. Hulpmiddelen voor de behandeling van diep-veneuze trombose en compressiehulpmiddelen vereisen stevige, comfortabele en verstelbare sluitingen. Onze klittenbandsystemen zijn ontworpen voor optimale prestaties met vasculaire hulpmiddelen in ziekenhuizen en bij poliklinische behandelingen. De bevestigingstoepassingen van VELCRO® Brand bieden comfortabele oplossingen voor een verbeterde naleving en optimale behandelingsresultaten, die eenvoudig genoeg zijn dat de patiënt ze thuis of in het ziekenhuis zelf kan gebruiken.

Stoma

Stoma

VELCRO® Brand-bevestigingen bieden ultieme zekerheid en maximaal comfort voor stomapatiënten. We hebben een breed aanbod aan stevige, betrouwbare bevestigingen voor hulpmiddelen in het dagelijks leven zoals stoma- en urinezakjes. Wat voor ontwerp u ook nodig heeft, onze sluitingen kunnen een betrouwbare en vertrouwde oplossing bieden.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

Klittenband uit één stuk