Militaire en overheidstoepassingen

VELCRO® Brand-klittenband is de onopvallende held in uitdagende omstandigheden. We bieden sterke en betrouwbare bevestigingen waarmee soldaten en hulpverleners zich kunnen focussen op hun huidige missie.

Onze hoogwaardige producten worden wereldwijd erkend om hun sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid, en er wordt al meer dan 50 jaar lang op vertrouwd door de overheid en het leger. In nauwe samenwerking met onze wereldwijde industriepartners ontwikkelen en produceren we aangepaste producten om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk leger op basis van het uitgebreide productassortiment van VELCRO® Brand. Onze technici zijn beschikbaar voor technische ondersteuning. Het selecteren van de juiste klittenbandsluiting is essentieel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het uiteindelijke product en we bieden een grote verscheidenheid aan klittenbandopties om maximale prestaties te leveren.

  • Voldoet aan lokale vereisten - VELCRO® Brand-sluitingen worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan specifieke lokale vereisten. Ze zijn de enige hoogwaardige bevestigingsmiddelen die wereldwijd worden erkend
  • Meer dan 50 jaar aan innovatie - We werken al jarenlang samen met de militaire industrie om militaire specificaties te ontwikkelen en producten die voldoen aan hun vereisten
  • Gecertificeerde producten - De producten van VELCRO® Brand zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de meest veeleisende normen van de militaire industrie

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

 

Tactische kleding

Voor een tactische uitrusting zijn de meest geavanceerde accessoires nodig voor de zwaarste omgevingen. De militaire producten van VELCRO® Brand worden geproduceerd met de beste grondstoffen en een superieur productontwerp. We bieden het breedste en betrouwbaarste assortiment aan technische sluitingen, waaronder uniformen, vesten en andere ballistische beschermingsmiddelen.

Accessoires

Wanneer u VELCRO® Brand-producten gebruikt voor militaire en politieaccessoires, zoals helmen, schoenen, riemen en tassen, zorgt u ervoor dat uw producten zullen voldoen aan de meest veeleisende kwaliteitsnormen. We kunnen onze toepassingen aan individuele behoeften aanpassen en verstrekken een certificaat van overeenstemming voor specifieke regelgeving.

Tenten en onderkomens

Robuuste, veilige en weerbestendige sluitingstechnologie voor militaire voertuigen, tenten en onderkomens zijn essentieel in zware omstandigheden. Het militaire productassortiment van VELCRO® Brand biedt specifieke oplossingen voor elk van deze toepassingen.

Brandweer, boswachters, burgerbescherming en anderen

Overheidsdiensten hebben specifieke behoeften en vereisten voor hun uitrusting en beschermingsmiddelen. De verschillende combinaties in het VELCRO® Brand-productassortiment verzekeren een perfecte balans van sterkte en gewenste levensduur die essentieel is tijdens hun missies.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

Klittenband uit één stuk

Bewerkte en gefabriceerde producten