Industriële toepassingen

De bevestigingsproducten van VELCRO® Brand stroomlijnen productieprocessen en verbeteren de levensduur en functionaliteit van eindproducten. Onze klittenbandsluitingen zijn herbruikbaar, makkelijk opnieuw te sluiten en te verwijderen en verminderen de productietijd, materiaalkosten en arbeidstijd. VELCRO® Brand-bevestigingen kunnen worden gebruikt voor alles van kabelbeheer tot het monteren van zonnepanelen, zijn beschikbaar in een scala aan sterkten en profielen en kunnen worden voorgesneden voor specifieke toepassingen.

Sinds we 60 jaar geleden de originele klittenband hebben uitgevonden, is Velcro Companies de marktleider voor innovatieve bevestigingstoepassingen in een grote verscheidenheid aan industriesectoren over de hele wereld. We hebben honderden nieuwe marktsegmenten gecreëerd en klittenbandtechnologie wereldwijd populair gemaakt. Vanaf ons ontstaan tot vandaag de dag hebben we ons op innovatie gericht om onze partners en klanten te voorzien van de meest geavanceerde technologie, die problemen oplost, bedrijven winstgevender maakt en het leven van gebruikers over de hele wereld verbetert.

  • Kwaliteitsnormen: onze productiefaciliteiten over de hele wereld zetten zich in om te voldoen aan kwaliteitsnaleving en -regelgeving, inclusief (onder meer) ISO- en ÖKO-TEX-certificering.
  • Productportfolio: het productassortiment van VELCRO® Brand staat bekend om het grootse en interessantste aanbod in de bevestigingsindustrie.
  • Wereldwijde mogelijkheden en aanpassingen: onze innovatieve en functieoverschrijdende R&D- en commerciële teams werken nauw samen met klanten om producten op de markt te brengen die een oplossing bieden voor de bevestigingsbehoeften van de eindgebruiker.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

Kabelbeheer en elektronica

De bevestigingsproducten van VELCRO® Brand bieden betaalbare en herbruikbare toepassingen voor kabelbeheer en elektronica voor aannemers, installateurs en andere professionals in de industrie. Ons productaanbod omvat een breed assortiment aan oplossingen zoals zachte kabelbinders die eenvoudig vervangen of verplaatst kunnen worden om de productiviteit en het installatiegemak te verbeteren. Onze producten vereisen minder gereedschap, voldoen aan de industrienormen en kunnen worden toegepast op een verscheidenheid aan oppervlakken onder verschillende temperatuursomstandigheden. Er zijn ook producten met brandvertragende eigenschappen beschikbaar.

Reparatie en onderhoud

Of ze dingen nu ophangen, monteren of repareren, onderhouds- en reparatieteams vertrouwen op de producten van VELCRO® Brand om hun veiligheid en gebruiksgemak. Voor onze bevestigingen zijn geen gereedschappen nodig en er hoeven geen gaten gemaakt te worden of andere permanente aanpassingen te worden gedaan. De bevestigingsproducten van VELCRO® Brand zijn eenvoudig te verplaatsen nadat de bevestiging is aangebracht zodat er minder kostbare vergissingen worden gemaakt. Ze zouden een essentieel onderdeel van moeten uitmaken van uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Meubilair

Velcro Companies biedt een volledige productportfolio die specifiek is ontwikkeld voor de meubelmarkt. Vanwege ons diverse productassortiment in combinatie met onze bewerkingscapaciteiten en technische services zijn wij de voorkeurspartner van toonaangevende internationale meubelmerken.

Textiel en fournituren

We bieden beproefde, betrouwbare klittenbandtechnologie voor commerciële textielproducten die over de hele wereld worden vervaardigd. Onze originele geweven en niet-geweven producten zijn een slim alternatief voor de traditionele sluitingen die in de fourniturenbranche worden gebruikt. VELCRO® Brand is de naam waar fabrikanten en klanten op vertrouwen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Bewegwijzering, displays en evenementen

Of het nu gaat om een beursstand, een theaterdecor of een promotiedisplay: het is van essentieel belang dat alles eenvoudig op te bouwen en uit elkaar te halen is. Met onze originele bevestigingsproducten van VELCRO® Brand heeft u geen onhandige apparatuur of ingewikkelde bouwinstructies meer nodig om een robuuste stand of display in elkaar te zetten die bestand is tegen dagelijks gebruik.

Andere specialiteiten

Ga innovatiever en concurrerender te werk met het aanbod aan producten van Velcro Companies waarbij ons klittenbandsysteem is geïntegreerd in andere materialen en onderdelen. Of het nu gaat om een standaard product of toepassingen die op maat zijn gemaakt voor uw ontwerp en productieproces, er schuilt bij Velcro Companies meer dan 50 jaar ervaring achter het design, het proces en de logistieke expertise van onze producten, en uw succes.

HOE DE PROFESSIONAL SERIES RANGE U KAN HELPEN

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

ALFA-LOK®-haak-haak-sluitingen