Markets

OVERIGE INDUSTRIEËN

Over de hele wereld rekenen bedrijven op onze bevestigingsoplossingen voor tal van doeleinden, zoals het bundelen van landbouwproducten, ordenen van kilometerslange netwerkkabels, monteren van beursstands en schoonhouden van onze huizen en werkplekken. De producten van Velcro Companies bieden voor iedere toepassing de juiste prestaties, prijs en betrouwbaarheid.

Request for Information

For more information about VELCRO®
Brand technologies

LANDBOUW

VELCRO® Brand Bundle Ties functioneren uitstekend in vochtig en nat weer, maar ook in hitte en vrieskou. Ze veroorzaken bovendien minder kneuzingen en beschadigingen dan elastiek of touw. Daarnaast voldoen de VELCRO® Brand Bundle Ties aan de door de FDA uitgevaardigde regelgeving voor het bundelen en verpakken van landbouwproducten en voedsel en kunnen ze bedrukt worden met PLU/SKU-codes.

Toepassingen:

  • Plantenbinders
  • Bundle Ties

VELCRO® Brand technologie

COMMUNICATIE EN ELEKTRONICA

Ons assortiment VELCRO® Brand klittenband loopt sterk uiteen in lengte, sterkte en kleur. Hierdoor vindt u altijd het juiste product voor het ordenen en beveiligen van datakabels, snoeren en glasvezelkabels. Op maat gemaakte en bedrukte producten geven u nog meer controle en overzicht. Onze vlamvertragende en water- en chemicaliënbestendige producten voldoen aan strikte bouwvoorschriften en veiligheidseisen.

Toepassingen:

  • Kabel binders
  • Snoerbeschermers
  • Binders voor laboratoria

VELCRO® Brand technologie

DISPLAY EN STANDBOUW

Of het nu gaat om een beursstand, een theaterdecor of een promotiedisplay: het is van essentieel belang dat alles eenvoudig op te bouwen en uit elkaar te halen is. Met onze VELCRO® Brand bevestigingsproducten heeft u geen onhandige apparatuur of ingewikkelde bouwinstructies meer nodig om een robuuste stand of display in elkaar te zetten die bestand is tegen dagelijks gebruik.

Toepassingen:

  • Sign en displays
  • Ordening van kabels
  • Gelamineerde oppervlakken

VELCRO® Brand technologie

INDUSTRIËLE REINIGING

Facilitaire bedrijven en onderhoudsbedrijven kunnen efficiënter en productiever werken met apparatuur die is voorzien van VELCRO® Brand sluitingen. Snel vervangen, minder verspillen en stevige grip zorgen ervoor dat u elke klus direct tot een goed einde brengt.

Toepassingen

  • Dweilen

VELCRO® Brand technologie