Verpakkingstoepassingen

VELCRO® Brand-sluitingen zijn hersluitbaar, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik. We bieden duurzame verpakkingstoepassingen voor zowel stijve als flexibele verpakkingen.

De eerste indruk van de consument is goud waard. Dankzij VELCRO® Brand-sluitingen troef je de concurrentie af met innovatieve primaire en secundaire verpakkingen. Verwerkingsbedrijven en fabrikanten van machines, folie, golfkarton en consumentenverpakkingen vertrouwen op onze kennis van sluitingen en de complete oplossingen die ons wereldwijde netwerk biedt. VELCRO® Brand-toepassingen helpen bedrijven om duurzamer, kostenbesparender en veiliger te werk te gaan bij het beschermen, opslaan en verplaatsen van goederen. Daarnaast dragen ze bij aan verbeterde efficiëntie in fabrieken, pakhuizen en tijdens het vervoer.

  • Makkelijk in het gebruik - Klantvriendelijke sluiting, eenvoudig te gebruiken en snel vast te zetten. Ook is er geen gereedschap nodig voor het hanteren van materialen.
  • Duurzaamheid - Met onze herbruikbare sluitingen kunnen verpakkingen veel vaker gebruikt worden. Zo wordt het afval in magazijnen verminderd. We bieden een Recycle Ready sluiting van 100% polyethyleen met gelaagde afdichtingstechnologie.
  • Vertrouwd merk met hoge kwaliteitsstandaard – VELCRO® Brand-sluitingen worden wereldwijd herkend en vertrouwd. Ze zijn ISO-gecertificeerd en voor voedselverpakkingen zelfs BRC-gecertificeerd.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

Flexibele verpakkingen

Creëer eenvoudige en slimme flexibele verpakkingen met VELCRO® Brand PRESS-LOK®-sluitingen. Met slechts even knijpen vormen deze klittenbandsluitingen een stevige verzegeling die je kunt horen en voelen. Onze PRESS-LOK®-sluitingen zijn ideaal voor hersluitbare zakken en zakjes. Ze zijn ISO- en BRC-gecertificeerd om te voldoen aan industriële normen en zijn van thermisch afsluitbare, 100% recyclebare polyethyleen met gelaagde afdichtingstechnologie. Ons assortiment aan hersluitbare verpakkingssluitingen omvat ook aangepaste coins in verschillende kleuren, vormen en profielen die met één aanraking sluiten en kunnen worden gebruikt met standaard hogesnelheids-labelmachines. VELCRO® Brand PRESS-LOK®-sluitingen zijn ideaal voor toepassingen als droge voedingsmiddelen, diervoeding, bevroren poedervoedsel en korrelige producten omdat ze functioneel en betrouwbaar blijven met verontreinigingen en productkruimels, zelfs in extreme vriesomstandigheden.

Learn more

Stijve verpakkingen

Met de oneindige combinaties van sterkte, duurzaamheid, kleuren en vormen kunnen VELCRO® Brand-klittenbandsluitingen worden gebruikt om aangepaste sluitsystemen te creëren voor een groot scala aan stijve verpakkingen. Onze hersluitbare VELCRO® Brand-sluitingen zijn ideaal voor onder andere stuwmateriaal, voedselverpakkingen, golfkarton en kartonnen dozen. Ze maken stijve verpakkingen herbruikbaar en duurzamer. Onze sluitsystemen zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief, ideaal voor herbruikbare transportverpakkingen omdat door hun flexibiliteit de inzetstukken makkelijk naar wens aangepast en vervangen kunnen worden.

Cadeauverpakkingen

De VELCRO® Brand-toepassingen voor cadeaus, promotiemateriaal en kantoorartikelen omvatten discrete, onopvallende en zintuiglijke sluitingen die makkelijk en aantrekkelijk voor consumenten zijn. Ze zijn gebruiksvriendelijk, sluiten met één aanraking en kunnen worden gebruikt met standaard hogesnelheids-labelmachines. We bieden een ruim assortiment aan sluitingen uit één of twee onderdelen in verschillende kleuren, vormen en profielen waarmee producten eruit springen en de sluiting een opvallend kenmerk van de producten is.

Materiaalbehandeling

Onze VELCRO® Brand-hersluitbare sluitingen zijn duurzame en kostenbesparende toepassingen voor opslag, transport, interne logistiek en verkooppunten. Ze kunnen oneindig worden gebruikt en verminderen het afval in magazijnen en tijdens fabricage en transport. Ze zijn schoon en veilig om toe te passen, en er is geen gereedschap voor nodig.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

Klittenband uit één stuk

Bewerkte en gefabriceerde producten