Toepassingen voor Persoonlijke Verzorging

VELCRO® Brand-sluitingen zijn makkelijk te gebruiken en bieden superieure zachtheid en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor luiers en producten voor incontinentie bij volwassenen.

VELCRO® Brand-sluitingen waren de eerste klittenbandsluitingen voor luiers en bieden al tientallen jaren superieure en innovatieve toepassingen voor de persoonlijke verzorgingsbranche. De sluitingen van Velcro Companies zijn ongeëvenaard in hun vermogen om stevig vast te blijven zitten, makkelijk verplaatst te kunnen worden en zijn zacht en eenvoudig in het gebruik. Ze helpen wereldwijd om luiers, broekjes en incontinentieproducten stevig op hun plek te houden. Onze technologie is een constante drijfveer voor innovatie, differentiatie en een groter marktaandeel in de concurrerende persoonlijke verzorgingssector. Onze expertise in productie van grondstoffen en innovatieve technologieën bieden ons over de hele wereld concurrentievoordeel. Gepatenteerde producten als de zachte toepassingen van VELCRO® Brand FLEX-ZONE™ bezitten de ideale combinatie van zachtheid, flexibiliteit en zekerheid voor hygiënische producten. Ook zijn de sluitingen van Velcro Companies eenvoudig te integreren in de huidige fabricageprocessen, zodat onze sluiting de nummer 1 keuze op de markt is.

  • Zachtheid - De zachte sluitingen van VELCRO® Brand bieden de gebruikers evenveel comfort als veiligheid en zekerheid met het superieur aanvoelende oppervlak en randen.
  • Duurzaamheid - Onze producten, zoals de toepassingen van VELCRO® Brand FLEX-ZONE™, elimineren het gebruik van agressieve kleefmiddelen in luiersluitingen, wat een duurzamer eindproduct oplevert.
  • Wereldwijde mogelijkheden en aanpassingen - Onze innovatieve en functieoverschrijdende R&D- en commerciële teams werken samen met klanten om producten op de markt te brengen die een oplossing bieden voor de bevestigingsbehoeften van de eindgebruiker.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

 

TOEPASSINGEN

Luiersluitingen voor pasgeborenen

De huid van pasgeboren baby’s is zo zacht en gevoelig dat ze luiers van een superieure zachtheid nodig hebben. De VELCRO® Brand-sluitingen voor pasgeborenen passen daar perfect bij. Ze garanderen zachtheid, terwijl de ouders zeker kunnen zijn dat hun baby er geen plekken van krijgt en de luier niet open zal schieten!

Luiersluitingen voor baby’s

Naarmate baby’s groeien en steeds beweeglijker worden, hebben ouders luiers nodig die stevig vast blijven zitten, maar toch comfortabel genoeg zijn. De VELCRO ® Brand-sluitingen voor baby's bieden een geweldige combinatie van zekerheid, flexibiliteit en comfort tijdens de actieve fase van de baby.

Sluitingen voor luierbroekjes

Wanneer baby’s en peuters klaar zijn voor luierbroekjes, hebben ze stevige en functionele producten nodig die makkelijk in het gebruik zijn. De VELCRO ® Brand-sluitingen voor broekjes bieden de perfecte combinatie van eenvoud en sterkte voor ouders, tijdens de actieve babyfase of de zindelijkheidstraining.

Sluitingen voor vrouwelijke hygiëneproducten

Veel vrouwen hebben allerlei problemen met de kleeflaag die op vrouwelijke hygiëneproducten zit. De VELCRO ® Brand-sluitingen voor vrouwelijke hygiëneproducten bieden innovatieve manieren om de problemen met huidige kleefproducten te omzeilen. De eenvoudige, zachte en stevige sluitingen van Velcro Companies geven de gebruikers de geruststelling dat hun product goed op zijn plaats komt te zitten, daar ook blijft tijdens het gebruik en dat er geen plakresten achterblijven.

Sluitingen voor incontinentieproducten voor volwassenen

Gebruikers van producten voor incontinentie bij volwassenen willen dat hun producten betrouwbaar en makkelijk te verwisselen zijn terwijl ze actief kunnen blijven. De VELCRO ® Brand-sluitingen voor incontinentieproducten voor volwassenen geven gebruikers en verzorgers de mogelijkheid om deze producten eenvoudig aan te passen voor precies de juiste pasvorm en maakt het verwisselen van de producten makkelijker, ook onderweg.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN

Textiel klittenband

Meer informatie

Hightech haakjestape

Meer informatie