Oplossingen voor schoenen & kleding

Oplossingen voor schoenen & kleding

Samen met meer dan 60 jaar ORIGINAL THINKING™.

Of je ontwerpen nu zacht en flexibel zijn voor kinderkleding of bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden voor outdooruitrusting, onze technische oplossingen transformeren je ontwerp naadloos. Duurzaamheid staat bij ons ook hoog in het vaandel en we doen ons best om iets terug te doen voor de natuur door milieuvriendelijke grondstoffen in onze producten te verwerken.

Wanneer schoen- en kledingmerken vorm en functie willen optimaliseren, kiezen ze voor innovatieve klittenband sluitingen van Velcro Companies die geavanceerd design en betere productresultaten opleveren. Zo houdt u klanten tevreden en heeft u een echt concurrentievoordeel. Of u nu op zoek bent naar een unieke kleur of het beste klittenband zoekt voor extreme weersomstandigheden: de originele VELCRO® Brand technologie staat garant voor ongeëvenaarde prestaties, wereldwijde productie en een globale logistieke organisatie.

Globaal herkenbaar merk

We zijn wereldwijd bekend om onze hoogtechnologische klittenband sluitingen en ons gevarieerde productaanbod. Met onze hulp kunt u voldoen aan specifieke eisen, zoals brandveiligheid en water- en weerbestendigheid.

Duurzaamheid

Bij de productie van onze producten gebruiken we materialen die veilig zijn voor klanten en het milieu beschermen. De VELCRO® Brand ECO Product Line is gemaakt van tot 55% gerecycled materiaal, met dezelfde prestaties waarop u vertrouwt.

Mondiale Capaciteit & Op maat oplossingen

Wij beschikken over ISO- en OEKO-TEX® Standard 100 certificatie op verschillende producten en bieden end-to-end productie en converting mogelijkheden in onze fabrieken in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Bekijk onze wereldwijde productiefaciliteiten en certificeringen

Toepassingen

Nieuwe Producten

VELCRO® Brand SLEEK & THIN™ klittenband

Lichtgewicht en flexibel, perfect voor dunne stoffen Innovatieve, “T”-vormige haak met laag profiel voor huidvriendelijke toepassingen High Technology Hook en geweven lusband, die meer dan 60% dunner is dan standaard…

Lees verder

VELCRO® BRAND ECO Productlijn

Exclusief ontwikkeld voor de schoenen- en kledingmarkt Geproduceerd met tot 55% gerecycled materiaal*, met dezelfde sterke en betrouwbare prestaties Lange levensduur voor langdurig gebruik en verkrijgbaar in de dye-to-match kleuren…

Lees verder

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.

Looks like you’re using an unsupported browser. For the best experience, the latest versions of Chrome, Safari, Edge, and Firefox are all recommended.