Transport oplossingen

Sluitingen van VELCRO® Brand voor de transportbranche zijn eenvoudig aan te brengen, dringen de productiekosten terug en zorgen voor betere kwaliteit en styling.

Miljoenen voertuigen worden jaarlijks uitgerust met klittenbandsluitingen van VELCRO® Brand. Al meer dan een kwart eeuw worden onze veelzijdige sluitingen in de auto- en de ruimtevaartindustrie gebruikt, evenals in de vervoersindustrie. Ze worden ingezet voor het bevestigingen van een groot aantal componenten, zoals stoelovertrekken, matten en interieurdelen zoals hoofdsteunovertrekken en panelen. Onze sluitingen van hoge kwaliteit zorgen voor krachtige bevestiging en volledige ontwerpflexibiliteit met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Onze producten worden getest en gecertificeerd op basis van klantvereisten en industrienormen. We bieden VELCRO® Brand sluitingen voor OEM's en leveranciers over de hele wereld en onze klanten in de transportbranche ontvangen specifieke, technische ondersteuning. Onze productiefaciliteiten zijn ISO- en IATF-gecertificeerd en strategisch gevestigd in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië, zodat tijdige leveringen en een consistent hoge kwaliteit kunnen worden gegarandeerd.

  • Hoge kwaliteitsnormen – Met onze ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 13485- en IATF 16949-certificeringen richten we ons op hoge kwaliteit, duurzaamheid en continue verbeteringen.
  • Wereldwijze mogelijkheden – Onze technische en verkoopteams bieden klanten over de gehele wereld specifieke technische ondersteuning en onze productiefaciliteiten zijn strategisch gevestigd op kernlocaties.
  • Ergonomische oplossingen – Onze sluitingen bieden veilige, betrouwbare en ergonomische sluitmogelijkheden die gemakkelijk te realiseren zijn. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en beperken ratelen, lawaai en trillingen.

COVID-19

Zie hoe we helpen in het gevecht tegen COVID-19 met onze toepassingen voor persoonlijke bescherming en het dagelijks leven.

TOEPASSINGEN

Transport applicaties

Autostoelen

Elke model autostoel vereist specifieke bevestigingssystemen. Wij bieden sterke, aanpasbare sluitingsoplossingen voor autostoelovertrekken met zowel een gebogen als een rechte vormgeving. Onze veilige, betrouwbare sluitingen zijn ideaal voor het vastzetten van bekleding en inzetstukken en zijn gemakkelijk te positioneren en aan te passen zonder ingewikkeld gereedschap. Gesneden vormen op maat kunnen eenvoudig worden aangepast aan gebogen of gestileerde stoelontwerpen en we bieden zowel sluitingen met als zonder pakking, wat zorgt voor minder snijstukken en dubbel werk. Onze sluitingen voldoen aan de vlamvertragingsnorm FMVSS 302.

Auto-interieurs

Dankzij sluitingen van VELCRO® Brand is de productietijd korter, omdat het monteren van onderdelen van auto-interieurs zoals matten, portierpanelen, hoofdsteunovertrekken, gordels en dashboards gemakkelijker is. Ons uitgebreide scala aan producten biedt klittenbandbevestigingen in alle vormen en maten, met een hechtende achterkant en functies die aan uw specifieke behoeften kunnen worden aangepast. Onze aangepaste sluitingen helpen lawaai en trillingen van autogordels, portieren en dashboards voorkomen. Onze sluitingen zijn ideaal voor het aanbrengen van matten en zijn compatibel met matten met een gesneden pool. Ze kunnen gegoten worden ingezet, ingenaaid of aan de vloermat worden gelijmd. We bieden snelle en handige bevestigingsoplossingen voor hoofdsteunovertrekken, met hechtende en niet-hechtende bevestigingsopties. VELCRO® Brand sluitingen voor de auto-industrie kunnen ook worden gebruikt om kofferbakaccessoires handig en veilig vast te zetten, zoals reflecterende driehoeken, gereedschapssets en EHBO-dozen.

Beveiligen en hanteren van elektrische systemen in auto's

Producenten in de autobranche schatten dat zo'n 60 procent van alle geretourneerde producten voortkomen uit problemen met elektrische systemen. Nu elektrische/elektronische distributiesystemen (EEDS) steeds meer voertuigfuncties overnemen, is het beveiligen van elektrische onderdelen en het beheren van kabels belangrijker dan ooit. Het beschermen van gelakte of kwetsbare onderdelen is cruciaal als producenten willen voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van nu. Met onze veelzijdige klittenbandsluitingen is het gemakkelijker om elektrische onderdelen te beschermen en te hanteren; hersluitbare afdekkingen met klittenband zijn speciaal ontwikkeld voor alles van kabelbomen tot dashboards. We kunnen de sterkte, kleur, bedrukking en de afmetingen van onze sluitingen aanpassen aan de wensen van klanten en we bieden permanente of verwijderbare montagemiddelen om kabels en connectoren te beschermen tijdens de bouw van het voertuig.

Ruimtevaart en massavervoer

Sluitingen van VELCRO® Brand voldoen aan de strenge industrie- en OEM-kwaliteitseisen die producenten en leveranciers helpen om innovatieve ontwerpen te leveren, de productieprocessen te stroomlijnen en de kwaliteit te verbeteren. Onze sluitingen kennen een breed scala aan toepassingen in de luchtvaart en het openbaar vervoer, waaronder de bevestiging van matten, kabelbeheer en het bevestigen van stoelovertrekken en interieurpanelen. Onze lichtgewicht bevestigingen helpen lawaai en trillingen voorkomen en kunnen aan de wensen van de klant worden aangepast. Ons rijke assortiment aan sluitingsoplossingen omvat sluitingen die bestand zijn tegen uv-straling, chemische stoffen en water, evenals drukgevoelige gegoten producten en vlamvertragende sluitingen die voldoen aan de regels en normen in de branche.

LEARN MORE ABOUT OUR TRANSPORTATION SOLUTIONS

Textiel klittenband

Hightech haakjestape

ALFA-LOK®-sluiting

Klittenband uit één stuk

Kleefbanden

Bewerkte en gefabriceerde producten