Essentieel in de strijd tegen COVID-19

Momenteel ontwikkelen en vervaardigen we een groot assortiment aan medische producten die wereldwijd worden gebruikt om levens redden.

  • Respiratoir - bevestiging van tracheacanules, CPAP-maskers (continue positieve luchtwegdruk) en kinbanden
  • Diagnostiek - bevestiging van bloeddrukmeters, pulsoxymeters en cardiotocografen
  • Chirurgie - bevestiging van gezichtsmaskers, schorten voor eenmalig gebruik, slangen, kabels en afdekdoeken en positionering van patiënten

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN TEGEN COVID-19

Toepassingen voor persoonlijke bescherming en ziekenhuispersoneel

Meer informatie over hoe onze sluitingen worden gebruikt voor persoonlijke beschermingsmiddelen tegen COVID-19. Medische professionals kunnen vertrouwen op deze sluitingen vanwege hun lange levensduur en verschillende sterkten.

MEER INFORMATIE

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor het dagelijks leven

Sluitingen van VELCRO® Brand zijn handige bevestigingsmiddelen om te gebruiken voor social distancing-maatregelen zoals gezichtsschermen, niesbescherming en bewegwijzering. Wat de toepassingen en behoeften ook zijn, Velcro Companies kan een aangepaste sluiting produceren voor eenvoudige plaatsing en reiniging.

MEER INFORMATIE

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN TEGEN COVID-19

Persoonlijke verzorging

Onze technologie is een constante drijfveer voor innovatie, differentiatie en een groter marktaandeel in de concurrerende persoonlijke verzorgingssector. Onze expertise in productie van grondstoffen en innovatieve technologieën biedt ons over de hele wereld concurrentievoordeel.

MEER INFORMATIE

Medisch

Technologie van VELCRO® Brand wordt gebruikt in een breed scala van oplossingen voor medische apparaten en positionering van patiënten. Van wegwerpproducten als sluitingen voor schorten voor patiënten tot duurzame hulpstukken als apneumaskers.

MEER INFORMATIE