Toepassingen voor persoonlijke bescherming en ziekenhuispersoneel

Beschermingsmiddelen zoals gezichtsschermen, afscheidingen en tijdelijke onderkomens vereisen onderdelen die onder zware omstandigheden bevestigd blijven, maar ook makkelijk te buigen en aan te passen zijn. VELCRO® Brand-sluitingen zijn al jarenlang betrouwbare oplossingen in de medische sector en zijn bijzonder geschikt voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

TOEPASSINGEN VOOR ZIEKENHUISPERSONEEL EN DAGELIJKS

GEBRUIK

Gezichtsschermen voor zorgprofessionals

Met sluitingen van VELCRO® Brand wordt het plastic scherm aan de hoofdband bevestigd. Dankzij het gebruiksvriendelijke sluitingssysteem is het veilig en comfortabel om te dragen. De sluitingen van textiel voelen zacht aan op de huid en kunnen eenvoudig aangepast worden voor verschillende maten en verwijderd worden om te reinigen.

Producten weergeven

Schortsluitingen

Mensen vertrouwen op VELCRO® Brand-sluitingen voor ziekenhuisschorten omdat ze zacht en flexibel zijn, op hoge temperatuur in de machine kunnen worden gewassen en duizenden keren gebruikt kunnen worden. Er zijn verschillende opties beschikbaar zoals bijvoorbeeld onopvallende sluitingen, voorgesneden stukken, aanzetbaar klittenband, gelijmd band en meerdere kleuren. We kunnen aangepaste oplossingen produceren voor schorten die zijn bedoeld voor eenmalig of langdurig gebruik.

Producten weergeven

Pop-up COVID-19-testlocaties

De sluitingen van VELCRO® Brand worden gebruikt om kabels op te bergen zodat het risico op struikelen wordt voorkomen en om in korte tijd tenten vast te maken. Er zijn speciaal ontworpen oplossingen beschikbaar voor zowel binnen als buiten.

Producten weergeven

Bevestigingen voor bedden in veldhospitalen

De VELCRO® Brand LogiStrap®-sluitingen zijn een uitkomst in tijdelijke instellingen als veldhospitalen om de patiënten veilig in bed te houden wanneer ze tussen de zorgafdelingen vervoerd moeten worden. De verstelbare riem kan aan verschillende bedafmetingen aangepast worden.

Producten weergeven

Sluitingen voor ambulances

Bewaren van apparatuur in ambulances.We bieden sluitingen die onmisbaar zijn bij het redden van levens in ambulances, waaronder bloeddrukbanden, brancardriemen en andere banden voor het bevestigen en op een handige plek bewaren van apparatuur.

Producten weergeven

Sluitingen voor gordijnen in ambulances

Onze sluitingen met klevende achterkant worden gebruikt voor het ophangen van plastic gordijnen om patiënten te isoleren en medische apparatuur en personeel te beschermen tegen besmetting. Door de herbruikbare sluitingen kunnen de gordijnen na elk gebruik snel vervangen worden.

Producten weergeven