A. Producten van VELCRO® Brand zijn verkrijgbaar bij al onze erkende distributeurs.

A. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers om een catalogus aan te vragen.

A. Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar +32 (0)9 386 12 18 of stuur ons een bericht op onze website.

A. U kunt elk type reinigingsproduct gebruiken dat geen dunne laag of vettig oppervlak achterlaat. Wij raden aan hiervoor alcoholdoekjes te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

A. VELCRO® Brand ALFA-LOK® sluitingen zijn geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Lees de verpakkingen aandachtig om te bepalen welk product het meest geschikt is voor uw doeleinden.

A. Vuil uit het klittenband verwijderen gaat op dezelfde wijze als het schoonmaken van een haarborstel. Gebruik hiervoor een harde borstel of een ander stuk klittenband. Dit kan enige moeite kosten; de haakjes van het klittenband zijn immers gemaakt om niet los te laten! Voorkomen is beter dan genezen. Houd de haakjes daarom te allen tijde afgedicht zodat er niets aan kan blijven hangen, zoals een kleed of uw haar. Sluit het klittenband altijd voor het wassen.

Heeft u nog vragen

Looks like you’re using an unsupported browser. For the best experience, the latest versions of Chrome, Safari, Edge, and Firefox are all recommended.