VEELGESTELDE VRAGEN OVER VELCRO® BRAND PRODUCTEN

Bekijk voor meer informatie de instructies voor aanbrengen en vastnaaien en de instructies voor onderhoud en het verwijderen van plakresten. Indien je vragen of opmerkingen hebt over VELCRO® Brand producten, kun je altijd contact met ons opnemen.

 

V. Waar kan VELCRO® Brand producten kopen?

A. Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in duizenden winkels. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar +32 9 386 12 18 of een e-mail te schrijven aan infoBE@velcro.com.

V. Waarmee moet ik een oppervlak schoonmaken voordat ik VELCRO® Brand zelfklevend klittenband aanbreng?

A. Je kunt elk type reinigingsproduct gebruiken dat geen film of vettig oppervlak achterlaat. Wij raden aan hiervoor alcoholdoekjes te gebruiken.

V. Welk soort zelfklevend klittenband is het meest geschikt voor buiten gebruik?

A. Heavy Duty zelfklevend klittenband is geschikt voor gebruik in de buitenlucht. Lees de verpakking aandachtig om te bepalen of het product geschikt is voor je toepassing.

V. Ik heb zelfklevend klittenband gebruikt en wil dit nu verwijderen. Hoe doe ik dat?

A. De beste manier om VELCRO® Brand zelfklevend klittenband te verwijderen is met een plakrestenverwijderaar op basis van citrus. Lees voor gebruik aandachtig de instructies van de plakrestenverwijderaar.

V. Kan ik een catalogus van alle VELCRO® Brand producten ontvangen?

A. Ons productaanbod is online te bekijken onder menu Producten. De producten zijn verkrijgbaar bij de meeste grote verkooppunten. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice: infoBE@velcro.com.

V. Ik ben winkeleigenaar en wil jullie producten aan mijn assortiment toevoegen. Wat moet ik hiervoor doen?

A. Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar +32 9 386 12 18.

V. Welke producten zijn geschikt voor toepassing op stoffen?

A. Onze complete lijn VELCRO® Brand klittenband voor stoffen zijn bij uitstek geschikt voor bevestiging op stoffen. Het gebruik van zelfklevend klittenband in combinatie met stoffen wordt door ons niet aangeraden.