Persoonlijke beschermingsmiddelen voor het dagelijks leven

In deze tijden van voortdurende verandering zijn bevestigingsmiddelen nodig die stevig zijn, maar ook makkelijk en snel kunnen worden aangebracht en vervangen. VELCRO® Brand-sluitingen zijn een gebruiksvriendelijke een betrouwbare oplossing voor persoonlijke bescherming in veel verschillende omgevingen.

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN VOOR HET DAGELIJKS LEVEN

Niesschermbevestigingen voor bedrijven en kantoren

Met VELCRO® Brand-bevestigingen kunnen niesschermen aan veel verschillende oppervlakken worden vastgemaakt en kunnen ze eenvoudig worden vervangen en verplaatst voor upgrades, onderhoud en reiniging. Er is een scala aan profielen, sterkten en op maat gesneden opties beschikbaar voor gebruik in talloze omgevingen. We bieden semi-permanente en permanente sluitingen op basis van specificaties van de klant.

MEER INFORMATIE

Sluitingen voor openbaar vervoer

Voor plekken in het openbaar vervoer die veel worden aangeraakt zijn duurzame, maar makkelijk te verplaatsen bevestigingen nodig. Met VELCRO® Brand-sluitingen kunnen niesschermen op een verscheidenheid van oppervlakken aangebracht worden met verschillende sluitingsopties die ook makkelijk te verwijderen, vervangen en hergebruiken zijn.

MEER INFORMATIE

Niesschermen in privé-vervoer bevestigen

Leveranciers van deelauto- en taxidiensten kunnen vertrouwen op de bevestigingen van VELCRO® Brand om de niesschermen die de bestuurders en passagiers beschermen eenvoudig aan te kunnen brengen en verwijderen. Er zijn verschillende voorgesneden opties, sterkten en keuzes met een laag of gemiddeld profiel beschikbaar om in elk uniek autointerieur te passen.

MEER INFORMATIE

Veilige niesschermen voor reizen door de lucht of over land

VELCRO® Brand-bevestigingen zijn makkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken voor niesschermen die vaak schoongemaakt en vervangen moeten worden. Er is een brandvertragende optie beschikbaar voor toepassingen die moeten voldoen aan de normen voor openbaar vervoer.

MEER INFORMATIE

Veilige niesschermen voor vrijetijdsbesteding

Niesschermen op locaties voor sport of vrije tijd moeten stevig en veilig zijn, maar ook eenvoudig verwijderd en vervangen kunnen worden voor de hygiëne. Sluitingen van VELCRO® Brand zijn bij uitstek geschikt voor deze toepassingen omdat ze met minder moeite en zonder gereedschap hergebruikt en vervangen kunnen worden.

MEER INFORMATIE

Aanbrengen van bewegwijzering binnen of buitenshuis

Bewegwijzering binnen of buitenshuis moet regelmatig aangepast worden in deze snel veranderende tijden. VELCRO® Brand-bevestigingen maken het aanbrengen en verwijderen een stuk makkelijker; er is geen gereedschap nodig dat letsel of schade aan kostbare materialen kan veroorzaken.

MEER INFORMATIE