ESSENTIAL TO THE ESSENTIALS™

De gezondheid van onze werknemers staat voorop bij het maken van producten die essentieel zijn in de strijd tegen COVID-19.

Het is onze prioriteit om in deze uitdagende tijden de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers bij Velcro Companies te waarborgen. We hebben wereldwijd in al onze vestigingen belangrijke maatregelen genomen wat betreft extra beschermende kleding, sanitaire protocollen en afstandsregels die onze medewerkers moeten beschermen.

We doen dit omdat Velcro Companies zijn mensen op de eerste plaats zet en omdat hun inspanningen ons helptin de strijd tegen COVID-19. Onze medewerkers maken cruciale producten die worden gebruikt door essentieel zorgpersoneel, dokters en verplegers die zieken genezen en mensenlevens redden. Onze producten worden toegepast in medische diagnose- en ademhalingsapparatuur, alsook in luiers en voedselverpakkingen die gezinnen dagelijks nodig hebben.

Gezien Velcro Companies producten blijft maken die een essentiële rol spelen in de huidige crisis kan onze dankbaarheid voor de collega’s op de productieafdeling niet genoeg worden benadrukt

Hun vakmanschap, loyaliteit en toewijding aan de gemeenschap zijn dingen die ons bedrijf buitengewoon maken en we doen er alles aan om hen, onze klanten en al onze partners te beschermen.

JEFF MALCOLM
CEO, Velcro Companies